Telamurska Oy:n kalusto koostuu neljästä siirrettävästä murskauslaitoksesta ja kuljetuskalustosta. Murskauslaitokseen kuuluu erilaisia murskaimia. Laitokseen sisältyy työkohteesta riippuen ainakin esimurskain. Useimmiten murskauslaitokseen kuuluvat myös jälkimurskain, mahdollisesti välimurskain sekä seulavaunu. 


Kolme murskauslaitoksista on varustettu tietokoneohjatulla tuotannon optimoinnin säätöjärjestelmällä. Lisäksi työmaalla on kaivinkone murskattavan aineksen syöttöön ja vaa'alla varustettu pyöräkone valmiin tavaran varastointiin. Kaikki vaa´at on varustettu langattomalla tiedonsiirrolla.

Monipuolisen murskauskaluston ansiosta meillä on valmiudet toteuttaa erikokoisia ja -tyyppisiä murskausurakoita. Tutustu murskauskalustoomme.

Tehokkaan siirto- ja kuljetuskaluston avulla saamme murskauslaitokset siirrettyä joustavasti työmaalta toiselle. Tutustu muuhun kalustoomme.

Tiesitkö, että...

Telamurska Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret juontavat 80-luvulla aloitettuun maanrakennus- ja murskaustoimintaan.

Tutustu taustaamme