Laadukasta ja asiakaslähtöistä murskauspalvelua ja murskeen tuotantoa

Telamurska Oy:n toiminta koostuu erikokoisista murskausurakoista, joihin tarvittaessa sisältyy myös louhinta. Murskausliikkeemme monipuolinen kalusto yhdistettynä yhteistyökumppaneittemme alihankintana toteuttamaan louhintaan soveltuu hyvinkin erilaisiin ja erikokoisiin murskauksiin. Murskausurakan koko voi vaihdella pienestä murskauksesta isoon ja vaativaan tieurakkaan.


Murskauslaitosten siirtäminen työkohteesta toiseen vaatii erikoiskalustoa ja asiantuntemusta reittisuunnittelussa. Yrityksemme tehokkaalla kuljetusyksiköllä on oma siirtokalusto ja ammattitaitoiset kuljettajat. Kuljetusyksikön avulla murskauslaitokset siirtyvät joustavasti työmaalta toiselle.

Huoltohallimme Porissa toimii kaiken kalustomme huollon ja korjausten keskipisteenä. Oma huolto- ja korjaustoiminta sekä kattava varaosavarasto lyhentävät mahdollisista konerikoista aiheutuvia seisokkeja ja auttavat meitä pysymään asiakkaiden määrittelemissä aikatauluissa.

Telamurska Oy:n palveluksessa työskentelee noin 25 henkilöä. Jokaisella murska-asemallamme on työmaapäällikkö, joka vastaa aseman päivittäisestä toiminnasta.

Murskausurakan toteutuksesta sovitaan toimitusjohtajan ja tuotantopäällikön kanssa. Jokainen murskausurakakka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan urakalle asetettamien aikataulu-, lajike- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Pyrimme laadukkaaseen ja tehokkaaseen asiakaslähtöiseen toimintaan. Tarkoituksenamme on luoda pysyviä pitkäaikaisia kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Olemme luotettava ja velvoitteensa hoitava toimija alallamme.

Pätevyys ja sertifikaatti

Yrityksellämme on RALA:n eli Rakentamisen Laatu Ry:n myöntämä pätevyystodistus murskaustöihin sekä RALA sertifikaatti. Laatujärjestelmämme on RALA:n tarkastama ja hyväksymä. Rala-pätevyys on osoitus osaamisesta ja luotettavuudesta. Arvioinnissa tarkastellaan teknistä osaamista ja resursseja, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamista ja tilaajavastuulain mukaisia tietoja sekä taloudellista tilaa.

RALA sertifiointimenettely varmistaa osaltaan, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää arviointiperusteiden vaatimukset, sovittuja menettelyjä sovelletaan käytännössä ja yrityksen toimintaa kehitetään. RALA-sertifikaatti antaa myös yrityksen asiakkaalle varmuutta siitä, että yrityksen tuote ja toiminta täyttää arvioinnissa asetetut vaatimukset.

Tiesitkö, että...

Telamurska Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret juontavat 80-luvulla aloitettuun maanrakennus- ja murskaustoimintaan.

Tutustu taustaamme