Laadukasta ja asiakaslähtöistä murskauspalvelua ja murskeen tuotantoa

Telamurska Oy:n toiminta koostuu erikokoisista murskausurakoista, joihin tarvittaessa sisältyy myös louhinta. Murskausliikkeemme monipuolinen kalusto yhdistettynä yhteistyökumppaneittemme alihankintana toteuttamaan louhintaan soveltuu hyvinkin erilaisiin ja erikokoisiin murskauksiin. Murskausurakan koko voi vaihdella pienestä murskauksesta isoon ja vaativaan urakkaan.

Kokeneet asiantuntijat apunasi

Murskauslaitosten siirtäminen työkohteesta toiseen vaatii erikoiskalustoa ja asiantuntemusta reittisuunnittelussa. Yrityksemme tehokkaalla kuljetusyksiköllä on oma siirtokalusto ja ammattitaitoiset kuljettajat. Kuljetusyksikön avulla murskauslaitokset siirtyvät joustavasti työmaalta toiselle.

Huoltohallimme Porissa toimii kaiken kalustomme huollon ja korjausten keskipisteenä. Oma huolto- ja korjaustoiminta sekä kattava varaosavarasto lyhentävät mahdollisista konerikoista aiheutuvia seisokkeja ja auttavat meitä pysymään asiakkaiden määrittelemissä aikatauluissa.

Henkilöstö

Telamurska Oy:n palveluksessa työskentelee noin 30 henkilöä. Jokaisella murska-asemallamme on työmaapäällikkö, joka vastaa aseman päivittäisestä toiminnasta. Murskausurakan toteutuksesta sovitaan toimitusjohtajan ja tuotantopäällikön kanssa. Jokainen murskausurakakka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan urakalle asettamien aikataulu-, lajike- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Pyrimme laadukkaaseen ja tehokkaaseen asiakaslähtöiseen toimintaan. Tavoitteenamme on luoda pysyviä pitkäaikaisia kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Olemme luotettava ja velvoitteensa hoitava toimija alallamme.