Telamurska Oy – murskauksen asiantuntija

Murskaus on Telamurska Oy:n liiketoiminnan ydinalue. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen murskausliike. Erikoisalaamme ovat kalliomurskaus ja soramurskaus. Näiden lisäksi murskaamme myös jäteasfalttia. Toteutamme murskausurakoita asiakkaillemme eri puolilla Suomea, aivan pohjoisinta Suomea lukuun ottamatta.

Suurimpien murskausliikkeiden joukossa

Telamurska Oy kuuluu kymmenen suurimman murskausalan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuoden 2020 murskausmäärämme oli lähes 2,4 miljoonaa tonnia. Murskauskohteita on vuosittain noin 50 – 60 kpl. Murskaustehtäviin meillä on käytössämme neljä tela-alustaista laitosta. Murskauslaitoksemme ovat työkohteesta riippuen joko kaksi- tai kolmevaiheisia.

Olemme panostaneet toimintamme laadun kehittämiseen. Yrityksellämme on Rakentamisen Laatu ry:n myöntämät murskaustöiden yritystason Rala Sertifiointi ja Rala Pätevyys. Nämä laatutunnukset perustuvat vuosittaiseen toimintatapojen tarkastukseen ja hyväksyntään.

Tuotantojärjestelmämme täyttää osaltaan kiviainesten CE-merkintään liittyvät vaatimukset.

Haluamme palvella asiakkaitamme laadukkaasti, tehokkaasti ja joustavasti kaikissa murskaukseen liittyvissä tarpeissa. Lähtökohtana on asiakkaidemme kuunteleminen ja jatkuva toimintamme kehittäminen asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Tutustu toimintatapoihimme ja ota yhteyttä.

Tehokasta toimintaa

Meillä on alan erikoisosaamista ja murskaustöiden vaatima tehokas kalusto. Liikuteltavat tela-alustaiset murskauslaitoksemme soveltuvat erinomaisesti kaiken kokoisiin murskauskohteisiin. Työkohteissa palveluihimme kuuluvat tarvittaessa myös kalliolouhinta ja muut louhintatyöt.